Frequently Asked Question

FAQ

Ontdek alles wat je moet weten over Flexify en onze diensten. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen, waardoor je een duidelijk inzicht krijgt in hoe Flexify jouw digitale groei en succes kan ondersteunen.

Illuistratie FAQ

Wat maakt Flexify uniek?

Bij Flexify gaan we verder dan traditionele digitale marketing. Wat ons uniek maakt, is onze brede aanpak. Naast online marketing bieden we ook offline marketing, branding, fotografie, videografie en de mogelijkheid om gekwalificeerde freelancers te vinden. We zijn toegewijd aan innovatie en flexibiliteit, altijd klaar om aan de nieuwste trends aan te passen. Bij Flexify staat jouw succes centraal. Ontdek de unieke combinatie van creativiteit, strategie en resultaat - waar jouw digitale doelen werkelijkheid worden

Ondanks dat Flexify misschien een nieuwe naam voor je is, hebben we al meer dan 5 jaar ervaring in de digitale sector

Flexify biedt een breed scala aan diensten, waaronder digitale marketing, offline marketing, web branding, fotografie en videoproductie, evenals het aanbieden van freelance professionals voor diverse projectbehoeften.

Bij Flexify omvat online marketing een veelzijdige aanpak met geavanceerde SEO-diensten voor website-optimalisatie, doordachte SEA-campagnes voor doelgerichte advertenties, social media advertising voor betrokkenheid, en holistische benaderingen zoals e-mailmarketing, contentmarketing, videomarketing en webanalyse.

Ja, bij Flexify zijn we toegewijd aan het ondersteunen van zowel kleine als grote projecten. Ons team staat klaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten op de specifieke behoeften van elk project, ongeacht de omvang.

Flexify onderscheidt zich in offline marketing door het leveren van opvallende en veelzijdige diensten. Van kledingbedrukking tot relatiegeschenken, vlaggen en banners tot opvallende auto wraps, streven we naar flexibiliteit en klanttevredenheid. We brengen merken tot leven in elke omgeving met een focus op creativiteit en impact.

Ja, bij Flexify bieden we uitgebreide pakketten voor branding aan. We streven ernaar om merken tot leven te brengen met sterke identiteiten en heldere communicatie. Onze brandingpakketten omvatten diensten zoals logo-ontwerp, huisstijlontwikkeling en meer, zodat uw merk consistentie uitstraalt in alle aspecten.

Bij Flexify kunnen we verschillende soorten fotoshoots en videoshoots verzorgen. Of het nu gaat om productfotografie, architectuur- of bedrijfsfotoshoots, we bieden veelzijdige oplossingen om uw verhaal tot leven te brengen. Ook verzorgen we promo video's, bedrijfsvideo's en meer om uw merk te laten schitteren.

Het proces van het inzetten van freelancers via Flexify is eenvoudig en transparant. Hier zijn de stappen:

 1. Behoeftenidentificatie: We beginnen met het begrijpen van uw specifieke behoeften en projectvereisten.
 2. Matchmaking: Ons team gebruikt een zorgvuldige matchingmethode om de juiste freelancer te vinden die past bij uw project.
 3. Transparante Tarieven: We werken met een transparant tarief van 22%, waarbij we streven naar een eerlijke vergoeding voor freelancers en kwaliteitsdiensten voor u.
 4. Seamless Onboarding: Na uw akkoord zorgen wij voor een naadloze onboarding van de freelancer in uw project.
 5. Kwaliteitsborging: We garanderen een hoogwaardige dienstverlening en blijven betrokken bij het project om optimale resultaten te waarborgen.

Bij Flexify geloven we in flexibiliteit, kwaliteit en een naadloze samenwerking voor succesvolle projecten met freelancers.

Bij Flexify selecteren we freelancers met zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij de behoeften van uw project. Onze selectiemethode omvat:

 1. Voorafgescreende Professionals: We werken alleen met voorafgescreende freelancers die voldoen aan strenge criteria, waaronder ervaring, vaardigheden en betrouwbaarheid.
 2. Focus op Expertise: We selecteren freelancers op basis van hun expertisegebieden, zodat u altijd samenwerkt met professionals die de juiste vaardigheden hebben voor uw project.
 3. Portfolio Beoordeling: We evalueren het portfolio van freelancers om hun eerdere werk en prestaties te beoordelen.
 4. Actieve Betrokkenheid: Ons team is actief betrokken bij het matchen en selecteren van freelancers, en we zorgen ervoor dat de gekozen professional perfect past bij uw specifieke behoeften.

Bij Flexify staat de kwaliteit van onze freelancers centraal om ervoor te zorgen dat uw projecten succesvol worden uitgevoerd.


Bij Flexify streven we naar transparantie en betaalbaarheid in het inhuren van freelancers. Ons tarief is vastgesteld op 22%, wat de kosten dekt voor het matchen van de juiste freelancer met uw specifieke behoeften, evenals administratieve ondersteuning en andere diensten.

Daarnaast vragen we voor projecten onder 3000 EUR een bescheiden tussenkomst van 420 EUR. Deze aanpak zorgt ervoor dat we hoogwaardige dienstverlening kunnen blijven bieden, zelfs voor kleinere projecten. Bij Flexify geloven we in eerlijke en duidelijke prijsstelling om uw investering in freelance talent waardevol te maken.

Bij Flexify hebben we een zorgvuldig matchingproces om ervoor te zorgen dat u de juiste freelancer krijgt voor uw specifieke behoeften. Onze aanpak is eenvoudig en effectief:

 1. Uw Behoeften Begrijpen: We beginnen met een grondig begrip van uw projectvereisten, doelen en verwachtingen.
 2. Freelancer Screening: We hebben een pool van vooraf gescreende freelancers met expertise in verschillende digitale sectoren. We selecteren freelancers op basis van hun ervaring, vaardigheden en professionaliteit.
 3. Naadloze Match: Met uw behoeften en de profielen van onze freelancers in gedachten, maken we een naadloze match die garant staat voor een succesvolle samenwerking.
 4. Transparante Kosten: We hanteren een transparant tarief van 22%, waarbij we een duidelijke kostenstructuur bieden voor de ingehuurde freelancer.

Dit proces zorgt ervoor dat u snel en efficiënt toegang heeft tot het juiste talent voor uw project.


Ja, bij Flexify bieden we flexibele opties, waaronder de mogelijkheid voor freelancers om onsite aan uw projecten te werken. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een langdurige samenwerking, we passen ons aan uw behoeften aan. Neem contact met ons op om uw specifieke eisen te bespreken en ontdek hoe we u kunnen helpen met freelance talent op locatie.

Flexify is opgericht door John Keim, een ervaren IT-professional met expertise op het gebied van support, development en ondernemerschap.

De missie van Flexify is om zowel particulieren als bedrijven te helpen nieuwe hoogtes te bereiken in de wereld van digitalisatie. We streven ernaar om hoogwaardige diensten en op maat gemaakte oplossingen te bieden, zodat onze klanten kunnen excelleren in de steeds veranderende digitale omgeving.

Flexify onderscheidt zich door verder te gaan dan traditionele digitale marketing. We bieden niet alleen geavanceerde online marketingdiensten, maar gaan ook samenwerkingen aan met influencers om het maximale bereik te garanderen. Daarnaast streven we naar een naadloze match met hoogwaardige freelance professionals om onze klanten te ondersteunen bij succesvolle projecten.

Je kunt Flexify eenvoudig bereiken door ons contactformulier in te vullen op onze website of door een e-mail te sturen naar info@flexify.be. We kijken ernaar uit om met je in contact te komen en te bespreken hoe we jouw digitale doelen kunnen realiseren!

Onze toegewijde klantenservice streeft ernaar om binnen 24 uur op alle vragen via het contactformulier te reageren. We begrijpen dat tijd cruciaal is, en we doen ons best om snel en efficiënt te antwoorden op al je vragen.

Ja, we bieden gratis consultaties aan voor nieuwe klanten. Tijdens deze consultaties bespreken we graag jouw specifieke behoeften, doelen en hoe Flexify je het beste kan ondersteunen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Onze website-ontwikkelingsservice bij Flexify omvat een uitgebreid scala aan diensten. We ontwerpen en ontwikkelen responsieve, gebruiksvriendelijke websites die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook afgestemd zijn op jouw specifieke doelen. Onze experts houden rekening met de nieuwste designtrends en technologieën om een website te leveren die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook goed presteert op het gebied van functionaliteit en gebruikerservaring. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, een bestaande wilt upgraden of aanpassingen wilt maken, bij Flexify streven we naar webontwikkeling van topkwaliteit.

Ja, bij Flexify bieden we uitgebreide e-commerceoplossingen aan. We begrijpen dat e-commerce een cruciaal aspect is van de hedendaagse digitale zakelijke omgeving. Onze diensten omvatten het ontwerp, de ontwikkeling en optimalisatie van e-commerce websites. We streven ernaar om boeiende, veilige en gebruiksvriendelijke online winkelervaringen te creëren die aansluiten bij de behoeften van zowel jou als je klanten. Of je nu een nieuwe online winkel lanceert, je bestaande e-commerceplatform wilt verbeteren of aanpassingen nodig hebt, Flexify staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

De duur van het ontwikkelingsproces voor een website varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, functies en benodigde aanpassingen. Over het algemeen streven we ernaar om efficiënt te werken zonder concessies te doen aan kwaliteit. Kleinere projecten kunnen binnen enkele weken worden afgerond, terwijl grotere en complexere projecten mogelijk meer tijd in beslag nemen. We streven er altijd naar om realistische deadlines vast te stellen en transparante communicatie te onderhouden gedurende het hele proces, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang van je project.

Flexify creëert effectieve marketingstrategieën door een grondige analyse van jouw bedrijf, doelgroep en concurrentie. We beginnen met het begrijpen van jouw bedrijfsdoelen en identificeren vervolgens de meest relevante kanalen en tactieken. Onze aanpak omvat geavanceerde SEO-diensten, doordachte SEA-campagnes, social media advertising, e-mailmarketing, contentmarketing, videomarketing en webanalyse. Door deze disciplines te integreren, ontstaat een holistische benadering die alle facetten van digitale marketing omvat. We blijven ook wendbaar in een dynamische digitale wereld, aangepast aan de nieuwste trends en technologieën, om optimale resultaten te bereiken voor onze klanten.

Zeker! Bij Flexify richten we ons op het bereiken van specifieke doelgroepen met online marketing. Met geavanceerde targetingopties in onze SEO- en SEA-campagnes kunnen we cruciale zoekmomenten identificeren en jouw merk onder de aandacht brengen bij de juiste mensen. Social media advertising stelt ons in staat om gericht betrokkenheid op te bouwen, terwijl e-mailmarketing en andere diensten zorgen voor een gepersonaliseerde benadering. Door nauwkeurige analyse en strategische planning zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt, wat resulteert in meer betrokkenheid en conversies.

Influencer-samenwerkingen bieden aanzienlijke voordelen voor jouw bedrijf. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Bereik en Zichtbaarheid: Samenwerken met influencers vergroot de zichtbaarheid van jouw merk bij hun volgers, waardoor je een breder publiek bereikt.
 2. Betrouwbaarheid en Geloofwaardigheid: Influencers hebben vaak een toegewijde en vertrouwde volgersbasis. Een aanbeveling van een influencer kan de geloofwaardigheid van jouw merk vergroten.
 3. Engagement en Interactie: Influencers hebben de kracht om betrokkenheid te genereren. Hun volgers reageren vaak op content, waardoor er meer interactie ontstaat rondom jouw merk.
 4. Niche Publiek: Influencers opereren vaak binnen specifieke niches. Door samen te werken met een influencer die relevant is voor jouw branche, kun je gerichtere doelgroepen aanspreken.
 5. Authenticiteit: Influencers hebben een persoonlijke stijl en tone of voice, wat authenticiteit toevoegt aan jouw merkcommunicatie.
 6. Diversiteit in Content: Influencers creëren verschillende soorten content, zoals afbeeldingen, video's, en stories, wat de diversiteit van jouw merkboodschap vergroot.

Door strategisch samen te werken met influencers, kun je deze voordelen benutten om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Het belangrijkste voordeel van offline marketing is de tastbare en directe impact op het publiek. Hier zijn enkele kernpunten:

 1. Fysieke Aanwezigheid: Offline marketing maakt gebruik van tastbare materialen zoals drukwerk, relatiegeschenken en buitenreclame, waardoor jouw merk fysiek aanwezig is in de leefomgeving van het publiek.
 2. Lokale Zichtbaarheid: Met offline marketing, zoals vlaggen, banners en lokale evenementen, kun je gericht de lokale doelgroep aanspreken, wat vooral effectief kan zijn voor regionale bedrijven.
 3. Merkherkenning: Het gebruik van bedrukte materialen draagt bij aan merkherkenning. Mensen kunnen het merk zien en aanraken, wat de herinnering en bekendheid vergroot.
 4. Persoonlijke Interactie: Evenementen en beurzen bieden de mogelijkheid voor persoonlijke interactie met potentiële klanten. Dit kan het opbouwen van vertrouwen en relaties bevorderen.
 5. Tastbare Indruk: Het geven van tastbare items zoals relatiegeschenken creëert een blijvende indruk en kan leiden tot positieve associaties met jouw merk.

Hoewel digitale marketing belangrijk is, biedt offline marketing unieke voordelen die complementair kunnen zijn aan jouw overkoepelende marketingstrategie.

Ja, bij Flexify bieden we uitgebreide drukwerkoplossingen aan als onderdeel van onze offline marketingdiensten. Of je nu op zoek bent naar bedrijfsbrochures, visitekaartjes, promotiemateriaal of gepersonaliseerde relatiegeschenken, wij zorgen voor hoogwaardig drukwerk dat aansluit bij jouw merkidentiteit. Ontdek de veelzijdigheid van onze drukwerkmogelijkheden en hoe ze kunnen bijdragen aan het versterken van jouw offline marketinginspanningen.

Het meten van het succes van offline marketingcampagnes is essentieel voor het optimaliseren van strategieën. Bij Flexify gebruiken we diverse methoden, waaronder unieke telefoonnummers, specifieke kortingscodes en enquêtes. Door deze gegevens te analyseren, evalueren we de effectiviteit en passen we onze aanpak aan voor maximale impact.

Bij Flexify begrijpen we het belang van een consistente merkidentiteit. We helpen bij het ontwikkelen van richtlijnen en strategieën om uniformiteit te waarborgen in alle brandingaspecten. Van grafisch ontwerp tot contentcreatie, we streven ernaar om een samenhangende merkervaring te creëren die resonantie heeft met jouw doelgroep.

Onze huisstijl ontwikkelingsservice bij Flexify omvat het creëren van een onderscheidende visuele identiteit voor jouw merk. We richten ons op het ontwerpen van logo's, kleurenschema's, typografie en andere elementen die samen een consistente en herkenbare huisstijl vormen. Hiermee willen we niet alleen visuele aantrekkingskracht bieden, maar ook een sterke merkidentiteit opbouwen die aansluit bij jouw doelgroep.

Bij Flexify hanteren we een veelzijdige fotografieaanpak die gericht is op het tot leven brengen van jouw verhaal. Of het nu gaat om productfotografie, architectuurfotografie of bedrijfsfotoshoots, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige beelden die jouw merk laten schitteren in elke context.

Zeker! Bij Flexify bieden we ook dronefotografie en -videografie aan als onderdeel van onze uitgebreide fotografie- en videodiensten. Met behulp van geavanceerde drone-technologieën leggen we unieke perspectieven vast en voegen we een luchtige dimensie toe aan jouw projecten. Ontdek de mogelijkheden van drone-opnames met Flexify.

Professionele fotografie kan aanzienlijk bijdragen aan de verbetering van jouw merk op verschillende manieren:

 1. Visuele Aantrekkingskracht: Hoogwaardige afbeeldingen trekken onmiddellijk de aandacht en wekken interesse. Ze zorgen voor een professionele uitstraling en weerspiegelen positief op jouw merkimago.
 2. Geloofwaardigheid en Professionaliteit: Kwalitatieve foto's wekken vertrouwen bij jouw doelgroep. Ze tonen aan dat je aandacht besteedt aan detail en streven naar professionaliteit, wat een positieve invloed heeft op hoe jouw merk wordt waargenomen.
 3. Merkconsistentie: Professionele foto's dragen bij aan een consistente visuele identiteit. Ze zorgen ervoor dat jouw merk op alle platforms en communicatiekanalen een uniforme uitstraling heeft, wat essentieel is voor merkherkenning.
 4. Storytelling: Afbeeldingen kunnen krachtige verhalen vertellen. Professionele fotografie geeft je de mogelijkheid om jouw merkverhaal te communiceren, waardoor er een emotionele connectie ontstaat met jouw doelgroep.
 5. Conversie-optimalisatie: In e-commerce kan professionele fotografie de conversiepercentages verhogen. Duidelijke, aantrekkelijke productfoto's helpen potentiële klanten bij het nemen van aankoopbeslissingen.

Kortom, professionele fotografie is een investering die de algehele perceptie van jouw merk kan versterken en bijdraagt aan het opbouwen van een sterkere band met jouw doelgroep.

Bij Flexify verloopt het proces van het selecteren van freelancers zorgvuldig en met aandacht voor de specifieke behoeften van onze klanten. Hier is een overzicht van hoe we freelancers selecteren:

 1. Inschrijving en Beoordeling:
  • Freelancers melden zich aan bij Flexify en verstrekken relevante informatie over hun vaardigheden, ervaring en portfolio.
  • Ons team beoordeelt zorgvuldig alle ingediende aanvragen en documentatie om de geschiktheid van de freelancer te evalueren.
 2. Voorafscreening:
  • We voeren een voorafscreening uit op basis van vastgestelde criteria, waaronder ervaring, vaardigheden, certificeringen en referenties.
  • De freelancers moeten voldoen aan onze kwaliteitsnormen en expertise hebben die relevant is voor digitale marketing en aanverwante diensten.
 3. Interviews:
  • Geselecteerde freelancers worden uitgenodigd voor een interview, waarin we hun professionele achtergrond, projectervaring en soft skills beoordelen.
  • Tijdens het interview evalueren we of de freelancer past bij de waarden en normen van Flexify.
 4. Portfolio Beoordeling:
  • We kijken grondig naar het portfolio van de freelancer om de kwaliteit van hun eerdere werkzaamheden en de diversiteit van projecten te beoordelen.
 5. Referenties Controleren:
  • Indien beschikbaar, controleren we referenties om meer inzicht te krijgen in de prestaties van de freelancer en hun samenwerking met eerdere opdrachtgevers.
 6. Matchmaking:
  • Op basis van de verzamelde informatie matchen we freelancers met projecten die aansluiten bij hun vaardigheden en expertise.
  • We streven naar de best mogelijke match tussen de freelancer en de specifieke behoeften van onze klanten.

Dit proces garandeert niet alleen de kwaliteit van de freelancers waarmee we samenwerken, maar zorgt er ook voor dat ze naadloos aansluiten bij de unieke vereisten van elk project.


Bij Flexify hebben we een breed scala aan freelance professionals beschikbaar om aan diverse projectbehoeften te voldoen. Enkele van de beschikbare freelance professionals zijn:

 1. Digitale Marketeers:
  • Experts in online marketingstrategieën, SEO, SEA, social media marketing en contentmarketing.
 2. Webdesigners en Webdevelopers:
  • Creatieve professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en functionele websites.
 3. IT-experts:
  • Specialisten met ervaring in IT-ondersteuning, systeembeheer, en technologische oplossingen.
 4. Grafische Designers:
  • Creatieve ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het creëren van visueel aantrekkelijke graphics, logo's en brandingmaterialen.
 5. Videomarketeers:
  • Professionals die bedreven zijn in het maken van boeiende videocontent voor marketingdoeleinden.
 6. Influencers:
  • Geverifieerde influencers met een aanzienlijk aantal actieve volgers, die kunnen samenwerken om merken te promoten.
 7. Modellen:
  • Getalenteerde modellen voor fotoshoots en videoproducties.

Deze diverse pool van freelancers stelt ons in staat om flexibel te zijn en aan de specifieke eisen van verschillende projecten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar digitale marketeers, webontwikkelaars, IT-experts, grafisch designers, influencers of andere professionals, Flexify fungeert als de schakel naar freelance talent voor succesvolle projecten.

Ja, bij Flexify begrijpen we dat sommige projecten vereisen dat freelancers fysiek op locatie werken. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor freelancers om on-site te werken aan projecten, afhankelijk van de specifieke behoeften en vereisten van jouw project. Wij streven ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten op de unieke eisen van elk project, zodat je de optimale ondersteuning krijgt voor een succesvolle uitvoering. Neem gerust contact met ons op om de details van jouw project te bespreken en te ontdekken hoe Flexify jou kan helpen met freelance talent, zowel op afstand als on-site.


Digitaal innoveren met Flexify

Laten we samen zitten en ontdekken hoe we dit mogelijk kunnen maken. Geïnteresseerd? Laat je gegevens in het onderstaande formulier achter voor een inspirerend gesprek!